Huwelijksfotografie om te koesteren!

 

Jullie trouwdag – een bijzondere gelegenheid die gevuld is met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten. Als huwelijksfotograaf sta ik klaar om de unieke emoties van deze dag vast te leggen, zodat jullie herinneringen voor altijd blijven bestaan.

 

Ik geloof in het vangen van de kleine en grote momenten die jullie huwelijksdag zo speciaal maken. Van de glimlachende blikken tijdens de ceremonie tot de spontane lachbuien en tederste aanrakingen, ik ben er om jullie verhaal te vertellen door middel van beelden.

 

Mijn pakketten zijn ontworpen om aan jullie wensen te voldoen. Ze beginnen vanaf 795 euro, afhankelijk van de tijd die ik met jullie doorbreng. Na afloop van jullie dag ontvangen jullie alle digitale bestanden in een online galerij. En als een blijvende herinnering aan jullie huwelijksverhaal, bied ik de optie om een professioneel fotoalbum toe te voegen.

Getuigenissen

Via familieleden zijn wij terecht gekomen bij Saartje.

Bij haar hadden we al eens een fotoshoot van ons tweetjes laten maken en voelden ons dadelijk op ons gemak.

Hierdoor dachten we uiteraard voor ons huwelijk ook aan haar. Toen was ik al zenuwachtig genoeg, dus was ik blij dat we

een fotografe hadden waar we ons goed bij voelden. Hierdoor hebben we ook heel spontane en ontspannen foto’s.

Aan elk detail heeft ze gedacht om te fotograferen, wat ik heel leuk vind aangezien hier allemaal veel werk en voorbereiding in kruipt.

Het selecteren voor de fotoalbum was dan wel niet zo gemakkelijk, dus hebben we er maar een XXL versie van gemaakt 😉

Hanne Vandenbussche