Kinderen groeien als kool!

 

 

Leg deze kostbare momenten vast met een fotoshoot. Of het nu gaat om je trotse kleutermeisje of stoere kleuterjongen, misschien zelfs je communicant of lentefeestvierder? Elke fase en gelegenheid zorgt voor unieke en levendige foto’s.

Een gezinssessie, inclusief 10 digitale afbeeldingen, is beschikbaar voor 225 euro. Extra foto’s kunnen aangekocht worden aan 10 euro per afbeelding of 150 euro voor de hele galerij.

Bekijk ook bijzondere aanbiedingen gedurende de feestdagen en communieperiode.

Getuigenissen

Wij hebben Saartje leren kennen door onze eerste fotoshoot. Deze was aangevraagd via Earlybirds, vanwege ons prematuurtje. Ik ben heel blij dat we bij haar zijn terechtgekomen. De shoot zelf is heel rustig en aangenaam verlopen, zowel voor ons baby’tje als voor ons. De foto’s zijn ongelooflijk mooi, heel mooi bewerkt en van heel mooie kwaliteit. We hebben een paar foto’s uitvergroot en de kwaliteit blijft fantastisch. Aangezien we nog 2 grotere kindjes hebben, waren we van plan een nieuwe shoot te doen. We moesten niet lang nadenken om weer een shoot door Saartje te laten maken. Hoewel het nu 3 (jonge) kindjes waren, is het nog steeds heel goed gelukt met blije kindjes. Ze deed goed haar best om de aandacht van de kindjes te krijgen en meestal lukte het wel. Ik ben dan ook zeer blij met haar werk, en we zullen in de toekomst zeker nog eens een shoot bij haar inplannen.
Sara Luyten